Мурло, що прикладається до свого Cock t`est belle: "Культурний" Діма Кисельов брудно пожартував з України (відео)

Рупор кремлівської пропаганди в черговий раз продемонстрував "культуру русского мира".

Дмитро Кисельов. Фото: скрін відео

Один з головних пропагандистів Кремля, російський телеведучий Дмитро Кисельов двозначно висловився про становище, в якому зараз знаходиться Україна. Про це він сказав 7 квітня в Мінську на відкритті в Білорусі міжнародним інформаційним агентством "Росія сьогодні" дочірнього проекту Sputnik, передають Патріоти України з посиланням на 21.by.

"У нас еще нет культуры критики. Люди начинают переходить на личности, оскорблять друг друга. В результате появляется принцип: чем хуже, тем лучше. И мы видим, что здесь получилось с Украиной. Страна оказалась в промежности", — заявив Кисельов.

Як повідомлялося раніше, в анексованому Криму Кисельов виявив намір зайнятися виноробством. Однак при виборі назви вина виявив свою збочену натуру. "Сock t'est belle" непристойно обігрує кримськотатарську історичну назву селища Коктебель, з застосуванням англійської та французької мови. У цьому мальовничому куточку пан Кисельов побудував маєток у 2005 році і зайнявся виноробством. З цього приводу український політолог дав цілком правильну характеристику "ненависнику Гейропи" та адептові "духовних російських цінностей".

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...